Caroline Brand, praktijkondersteuner GGZ

Na het afronden van mijn studie psychologie heb ik een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Na 10 jaar vond ik dat welletjes en heb met veel plezier de switch gemaakt naar de sector welzijn en zorg. Het werken met jongeren met leer- en gedragsstoornissen, groepswerk in verschillende psychiatrische settings en ambulante (gezins)begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik me tot een generalist heb kunnen ontwikkelen.

Sinds mei 2016 ben ik in werkzaam als Poh GGZ bij praktijk De Molen. Dit houdt in dat ik me bezighoud met het adviseren, ondersteunen en begeleiden van patiënten met psychische en/of psychosociale problemen. Het werken met verschillende mensen en het praten over wat hen bezighoudt, combineer ik met een gezonde nieuwsgierigheid naar wat hen drijft. Ik ga graag uit van wat mensen wél kunnen, hou van laagdrempelige toegang, náást mensen staan en een oplossingsgerichte aanpak. Dat zijn dan ook de dingen die me aanspreken als Poh GGZ en het samenwerken in de huisartsenpraktijk.

Ik ben aanwezig in het eerstelijnscentrum op woensdag, donderdag en vrijdag. En als het echt niet anders kan, kom ik ook bij mensen thuis. Samen gaan we voor het herstel van de eigen kracht; daarin denk en loop ik graag een eindje met je mee!