Spreekuur

Bij voorkeur tussen 8:00-10:30 kunt u telefonisch een afspraak maken. Per afspraak rekenen wij op 10 minuten. De spreekuren zijn uitsluitend op afspraak. Zomaar langskomen heeft geen zin, er zal dan alsnog een afspraak gemaakt moeten worden. Dit om de agenda van de dokter en de mensen in de wachtkamer niet te hinderen. Om het spreekuur zo goed mogelijk in te delen kan de assistente vragen naar de reden van uw komst.

Denkt u langer dan 10 minuten nodig te hebben vanwege bijvoorbeeld meerdere klachten, of komt u met 2 personen, of wilt u graag dat de dokter iets meer tijd voor u maakt, maakt u dan een dubbele afspraak.

Wilt u meerdere klachten bespreken, overleg dan met de assistente.

Voor telefonische adviezen en uitslagen kunt u de assistente uitsluitend bellen tussen 11.00-12:00 uur. Zij kan veel vragen beantwoorden. Indien nodig zal zij met uw huisarts overleggen.

Huisbezoek

U kunt tussen 8:00-10:30 een huisbezoek aanvragen. Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden zijn is het, indien mogelijk beter dat u naar onze praktijk in het Foort komt.

Avond, nacht en weekend dienst

Vanaf vijf uur ‘s avonds tot acht uur ‘s ochtends en in het weekend en op nationale feestdagen kunt u voor spoedzorg contact opnemen met de Huisartsenpost Eemland in Amersfoort. U dient van te voren te bellen voor overleg op nummer: 085-773 11 00. De huisartsenpost in Amersfoort is gevestigd in het Meander Medisch Centrum. In het weekend kan men u overdag ook vragen naar de post in Barneveld te komen. Die is gevestigd op: Nijkerkerweg 119, 3771 LA Barneveld.

Oren uitspuiten, Bloeddruk meten, Urine inleveren, Wonden verbinden, Hechtingen verwijderen

De prakijkasstistente is u hierbij van dienst.

U dient telefonisch een afspraak te maken voor het verbinden van wonden, het meten van de bloeddruk, het verwijderen van hechtingen en het uitspuiten van oren. Aub bellen tussen 8.00 en 10.30 uur 's ochtends.

Urine kunt u ‘s ochtends voor 10:00 uur brengen.