Over ons

Welkom bij Huisartsenpraktijk de Molen. Huisartsenpraktijk de Molen is gevestigd in het eerstelijnscentrum Het Foort. Vanuit deze plek staan wij ‘ouderwets’ dicht bij onze patiënten. Het zorggebied van Huisartsenpraktijk de Molen is gericht op het dorp Scherpenzeel en haar landelijke buitengebied. De huisarts is verplicht om binnen maximaal 15 minuten bij u te kunnen zijn.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn willen wij u met deze website op de hoogte brengen van de gang van zaken binnen de praktijk. Klik hierboven op de verschillende kopjes voor verdere informatie over onze praktijk, hoe u ons kunt contacteren, links naar gecontroleerde medische informatie en verschillende formulieren.

U kunt ook herhaalrecepten via de website aanvragen, klik hiervoor op het tabblad "herhaalrecepten".

De praktijk is op werkdagen geopend van 8:00-17:00 uur. Tussen 10:30 en 11:00 uur is de praktijk alleen bereikbaar voor spoedgevallen in verband met praktijkoverleg. Als u belt buiten onze openingstijden wordt u doorverwezen naar de huisartsenpost Eemland of Ede, afhankelijk van uw woonplaats. Scherpenzeel, Woudenberg en de Glind vallen onder het verzorgingsgebied Eemland. Telefooon: 085-773 11 00. Indien u woonachtig bent in Renswoude, Amerongen en Overberg valt u onder het verzorgingsgebied van de huisartsenpost Ede. Telefoonnummer: 0318-200 800.

Wij stellen ons hieronder graag aan u voor.