Marije Lenselink-Grasman, Huisarts

Tijdens de co-schappen van mijn studie geneeskunde heeft de huisartsgeneeskunde mijn hart gestolen. In 2013 startte ik dan ook de driejarige huisartsopleiding aan het AMC te Amsterdam, waarna ik ruim een jaar als waarnemend huisarts werkzaam ben geweest in diverse huisartspraktijken.Voor de huisartsopleiding heb ik in totaal 2 jaar gewerkt als arts-assistent kindergeneeskunde en poortarts voor urologie, neurologie en oogheelkunde. Daarnaast heb ik in een verpleeghuis en binnen de psychiatrie werkervaring opgedaan.

Oorspronkelijk kom ik uit het dorpje Maarn. Mijn man en ik hebben de wens opgevat meer richting het groen te verhuizen. Onze keus is op Leusden gevallen, van waaruit Scherpenzeel uitstekend te bereiken is.

Binnen de huisartsgeneeskunde ben ik helemaal op mijn plek. Het contact met mensen van jong tot oud, de diverse ziektebeelden, maken mijn werkdag ongelooflijk afwisselend en ervaar ik het als het mooiste vak van de wereld. Ik ben opgeleid om volgens de meest actuele richtlijnen en standaarden te werken, maar probeer samen met mijn patiënt tot een passend beleid op maat te komen. Mijn vaste werkdagen betreffen de maandag, woensdag en vrijdag, daarnaast kunt u mij af en toe ook op een andere dag treffen.

Ik hoop u met een open en vriendelijke houding te mogen ontvangen in mijn spreekkamer!